До 7 октомври движението в участък от път I-5 в Казанлък се пренасочва по улици в града поради ВиК-ремонт, информира Агенция "пътна инфраструктура" (АПИ)

От 27 септември до 7 октомври т. г. движението по път I-5 в Казанлък се пренасочва по улици на града. Временната организация в участъка от първокласния път, който съвпада с бул. „Княз Александър Батенберг“ в Казанлък, е за ремонт на водопреносната мрежа.

В посока град Шипка е ограничено движението по бул. „Княз Александър Батенберг“ от ул. „Старозагорска“ до бул. „Никола Петков“. Трафикът се пренасочва по ул. „Старозагорска“ и западното платно на бул. „Никола Петков“.

Движението в посока Стара Загора се пренасочва по западното платно на бул. „Никола Петков“, ул. „Кенали“ и ул. „Освобождение“.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и обходните маршрути.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.