Кандидатите за общински съветници от листата на "Алтернативата на гражданите" – Казанлък, поздравяват лекарите на територията на общината по случай деня на техния покровител Св. Иван Рилски – 19 октомври.

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ ОТ ОБЩИНА КАЗАНЛЪК,

В деня, когато българският народ и българската православна църква почитат Свети Иван Рилски, ние, кандидатите за общински съветници от „Алтернативата на гражданите” – Казанлък, поднасяме нашите най-сърдечни поздравления към всички вас, лекарите, работещи на територията на община Казанлък. Този ден е специален за вас, защото Иван Рилски е вашият небесен покровител, сътворил десетки чудеса, избавяйки хората от тежки болести. Така и всички вие, отдали се на най-хуманната професия на всички времена, сътворявате своите чудеса всеки ден. Няма по-велико нещо от това да излекуваш болен, да дариш надежда на обезверен, да помогнеш за появата на нов живот или да спасиш друг. Това е дело на хора с призвание, с огромни сърца, със знания и посветеност на работата.

Неслучайно за днешния 19 октомври отличието „Лекар на годината” за Старозагорска област дойде в Казанлък, защото в нашия град лекарите се съизмерват с най-добрите не само в областта, но и в страната, заслужили обичта на пациентите и уважението на своите колеги.

Скъпи лекари, в деня на вашия празник ви пожелаваме крепко здраве, успехи във вашата нелека, но благородна професия и нека искрата на човеколюбието винаги ви води във вашите мисли и дела!

Честит празник!

В листата на Алтернативата на гражданите – Казанлък традиционно намират място представители от сферата на здравеопазването, като кандидат за общински съветник през следващия мандат на местния парламент е д-р Апостол Терзиев, завеждащ Филиал за спешна медицинска помощ Казанлък.

Наред с това, през последните 15 години групата на „Алтернативата на гражданите” – Казанлък, е сред големите дарители на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Алтернативата на гражданите – Казанлък, е с номер 69 за общински съветници!


• Местни избори ‘2023. Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.