Отново „Без пари” за хора в нужда
Може да оставите или да вземете - всичко е без пари и идеята е да не сме потребителни, а да опазваме околната среда чрез взаимно споделяне.

Сдружение "Младежки център за развитие - Взаимопомощ" отново започва кампанията "Без пари". Тя е насочена към хора в нужда.

"Ако имате излишни дрехи или обувки за кампания „Взаимопомощ” и непотребни неща, които биха били полезни на някой друг за инициативата „Без пари” и искате да ги дарите, нашите доброволци ще Ви очакват на 1 октомври 2021 г. от 17:00 до 18:00 ч. в нашия офис на ул. „Искра” 22 (срещу читалище „Искра”) - се казва в съобщението на председателя на сдружението инж. Мария Славова. - Ще се радваме да донесем малко спокойствие на хора в нужда, които имат нужда от всички нас. Бихме били щастливи, ако имате желание да донесете и хранителни продукти за семейството по кампания „Взаимопомощ”. Очакваме Ви с нетърпение!"

Чрез кампания „Взаимопомощ” този път помощта ще е с акцент към 24-годишна жена, която има 4 деца.
Те са момиченце на 10 годинки, което носи 37 номер обувки и дрехи размер 145/150, момченце на 9 годинки, което носи 33 номер обувки и дрехи размер 125/130, момиченце на 6 годинки, което носи 27 номер обувки и дрехи размер 110/115, момченце на 2 годинки, което носи 24 номер обувки и дрехи размер 98 /100.

Инициативата „Без пари” се организира за поредна година в гр. Казанлък като идеята е да се обменят този път детски дрехи, обувки, уреди и всякакви неща, които не са Ви потребни, но са запазени и биха били потребни на някой друг с дете. Проверете какво имате и какво бихте искали да подарите на някой друг. Може да оставите и да вземете всякакви неща, които биха били полезни за Вашето домакинство или просто да вземете без да оставяте нищо.