Допълнителни ваучери на стойност 100 лева и грамота получиха на официална церемония тази вечер в „Арсенал“ – Казанлък 51-те арсеналски първенци за 2015 година. Отличията им бяха връчени лично от Николай Ибушев, изп. директор на фирмата. По възстановена традиция от близо 10 години, в навечерието на празника на машиностроителя, който е празник на „Арсенал“, фирмата отличава в специална Алея най-добрите си работници и служители.


„Благодаря за вашия труд и вашето доверие", с тези думи се обърна изпълнителният директор към тазгодишните отличници от Алеята на славата в „Арсенал“.
В словото си той благодари на директорите от различните направления в „Арсенал“, които имат огромен принос с труда си за създаването на 8-те нови обекта в „Арсенал“, открити по–рано днес. "В името на по-добрите условия, по-доброто място за работа, в името на просперитета на „Арсенал“ и на града", добави Ибушев.„Арсенал“ е фирмата с най-широкоспектърна социална политика в страната, осигуряваща различни социални придобивки и облекчения за своите работници и служители: ведомствена детска градина, безплатни почивки, медицинско обслужване, ваучери за храна, условия за безплатно спортуване и други.


„Две са каузите в моя живот“, сподели пред присъстващите изп. директор на фирмата – „Арснал“ и „Експерти за Казанлък.“
Отличените работници и служители бяха поздравени и от останалите членове на мениждърския екип на „Арсенал“.
Сред отличените бе и най-младият от тазгодишните арсеналски първенци - 28 годишният настройчик на металорежещи машини от цех 610 на завод 5 - Данил Стоянов Минев. Вижте какво сподели той за сайта zakazanlak.bg във видеото по-долу.

По традиция с много усърдие и старание работещите в арсеналското "Столово хранене" подготвиха пъстрия и пребогат празничен коктейл за отличените арсеналци.Утре 9-ти октомври е кулминационен ден от поредицата празнични прояви в „Арсенал“, посветени на фирмения празник. Празничните събития започват от 9 часа, с Ден на отворените врати, продължават с церемония по награждаването на победителите от различните фирмени турнири. В 11 часа започва мажоретният концерт на стадион „Арсенал“. Официалната част и празнично-поздравителния концерт за арсеналци и приятелите на фирмата е от 12 часа. Народната певица Славка Калчева, групата „Петте сезона“ и местни изпълнители ще пеят на арсеналския празник.