Временно се променя движението около стадион „Севтополис“ в Казанлък от 7.00 часа на 23.05.2019 г. до 16.00 часа на 4.06.2019 г. Това се налага, поради организацията на едно от най-мащабните събития в рамките на Фестивала на розата ‘2019 - Фестивал на балканската култура и кулинария „Казанлък Мези“, който ще се проведе в пространството около стадиона, съобщава общинският пресцентър.

Във връзка с това, Община Казанлък въвежда временна организация за безопасност на движението в посочения период от 23 май до 4 юни т.г. Промяната касае следните участъци: ул. „Орешака“ - в участъка от ул. „Капрони“ до стадион „Севтополис“ ще бъде затворена за движение в двете посоки, паркирането на автомобили ще бъде забранено; алеята пред ресторант „Ориент“ - в участъка от ул. „Орешака “ до локалното платно за движение от източната страна на бул. “Освобождение“ ще бъде затворена за движение в двете посоки, паркирането на автомобили ще бъде забранено.

Ще бъде въведена временна организация за обходни пътища по ул. „Капрони“ и локалното платно за движение от източната страна на бул. „Освобождение“ към уличната мрежа на града.