Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова призова местната власт да полага повече усилия за съвместни инициативи с децата от детската градина иучилището и техните родители, за да могат те да преосмислят

предимствата на обучението в родния град.

Препоръката й бе направена по време на среща с управата и населението на град Крън. Стоянова, част от нейния екипи общински съветници се срещнаха с гражданите от двете населени места за дискусии по актуални местни проблеми.В Крън кметът Галина Стоянова е поздравилафутболния клуб„Елтемир“, като добър пример за напредък,като колектив и катоматериална база за развитието на спорта по места. по време на срещата в крън е станало ясно, че местното кметство и Общината ще съдействат за създаването надетско-юношески отбор в Крън и изграждането на новисъблекални за децата.

В хода на разговорите са обсъждани въпроси за местното читалище и нуждата от ремонт на покрива "Свето Благовещение" в село Шейново. От Шейновското читалище"Освобождение-1884" са споделили, че обмислят гостуване на театралнипостановки и създаването на фолклорен фестивал, с целпревръщане на Шейново в регионално средище на народното творчество.

По време на посещението в селото е станало ясно, че започва и ремонтът на основното училище „Д-р Петър Берон“. той ще се извършва по проект„Красива България“, със съфинансиране от Общината.