Внимание: Палят автомобили Днес в Районно управление „Полиция“ вКазанлък 54-годишен мъж е подал сигнал, че на ул. "Алеко Константинов" в град Казанлък гори личният му л.а. "Фолксваген Шаран". От извършения оглед са установени данни за умишлен палеж. Изгорели са предната и дясната страна на автомобила. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК.

Същият случай е констатиран вчера в село Тъжа. 41-годишен мъж е сигнализирал, че на ул. "Партизанска" в същото село гори ползваният от него л. а. "Нисан". От извършения оглед са установени данни за умишлен палеж. Изгоряла е предната част на автомобила. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК.

Пак вчера в РУ „Полиция“ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление срещу С.С., на 46 г., от гр.Казанлък, затова че в Казанлък, по бул. "23-ти Пехотен Шипченски полк" е управлявал л.а. "Фолксваген Пасат", след употреба на алкохол с концентрация 1.65 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.