В Международния конкурс на изкуствата "Радост на брега", състоял се в Созопол, Балетна формация Дива Денс при ОДК "Св.Ив.Рилски" се включи за първи път в направление танцово изкуство с две от възрастовите си групи и спечели награди. Децата във възрастовата група 12-13 г. с ръководител Анаида Дадашова се състезава при голяма конкуренция и завоюва 1-во място в направление характерни танци и две втори места в класически и съвременни танци.

При соловите изпълнения Стефани Джурова е с 1-во място с „Руската Калинка” и с 2-ро в направление съвременни танци, а Десислава Петрова е с 2-ро място в характерните танци.

Възрастовата група над 15 г. с педагог Станко Танев за пореден път доказа високото си ниво и спечели само първи места в груповите танци в трите направления - класически, характерни и съвременни. Големите възпитанички на балетната формация затвърждават своите позиции като „златни момичета” след Международния конкурс през декември 2017 г. в София, Международната Олимпиада в Ниш през март 2018 г. и Международния фестивал "Млади таланти", през април т.г. На 3 юни те танцуваха в Националния дворец на културата - София, и представиха Казанлък по най-добрия начин.

Дуетното изпълнение на Антония Ваклинова и Анна-Мария Танева "Московски кадрил", както и на всички останали международни съревнования, отново е на 1-во място. В соловите изпълнения Антония Ваклинова е с 2-ри места - в характерни и съвременни танци, Мария Стоянова с 2-ро в съвременни и 3-то в характерни, Ева Димитрова с 3-то в характерни танци и Мариана Кацарска с 3-то в съвременни танци.