Близо 60 ветерани- инструменталчици от Завод 6 на „Арсенал“АД се събраха на третата си, вече традиционна среща преди Коледа. За спомени, за среща с колеги и приятели, заради дирите, оставени от тях.
Организатор на емоционалната среща бе Синдикалният комитет на КНСБ и Заводският комитет на КНСБ в Завод 6, с председател Благовест Благоев, самият той също с личен повод за празник: 35 години вярна служба в „Арсенал“.
Ветеранската среща уважиха настоящият директор на инструменталния Завод 6 Ивайло Аранудов, бивши началници на производства, директори в различни години, бившият генерален директор на „Арсенал“ Иван Иванов.
„Тук са се събрали все легенди на „Арсенал“. Хора, чиято професионална компетентност и днес не може да бъде настигната, каза по време на срещата Иван Иванов. По думите му, на основата на тези хора, техният труд и интелектуален принос се е градило цялото 500 милионно производство на фирмата.


Ветераните уважи и Атанас Бозов, председател на КНСБ в „Арсенал“. Песни, спомени, наздравици, снимки за спомен съпроводиха срещата на ветераните.
Специален поздрав към тях отправиха и танцьори от ансамбъл „Арсенал“.
Повече за срещата с емоции, спомени и снимки, четете в новия, предколеден 122 брой на фирмения вестник „Трибуна Арсенал“.