63 абитуриенти зарадва казанлъшкият стилист Стенли

63 вече са абитуриентите, които получиха напълно безплатно официални облекла за своя бал, благодарение на благотворителната инициатива на казанлъшкия стилист Станимир Нанчев – Стенли.

46 рокли плюс обувки, чанти, аксесоари и бижута, както и 17 костюма вече са притежание на млади хора от Казанлък и Стара Загора, които завършват средното си образование само след броени дни, но нямат финансови възможности да си купят официални дрехи, с които да отидат на своя бал. Повечето от тях са деца в неравностойно положение от домовете "Мария-Луиза" и "Българка".

И Стенли заедно със своя екип дойде точно навреме, за да им даде не само облекла, но и самочувствието, от което всеки се нуждае, особено на прага на житейския си път.

За кампанията на Стенли откликнаха много млади хора, предимно бивши абитуриенти, от цяла България и в студиото на Стенли в Казанлък пристигнаха над 100 чифта обувки, над 20 костюма и 96 рокли, които напълно безвъзмездно са дарени за каузата. От тях за по-малко от месец 63 момичета и момчета избраха по свой вкус и размер официални облекла, а кампанията остава отворена, докато има нуждаещи се. Инициативата на казанлъшкия стилист продължава до началото на абитуриентските балове, всеки работен ден в салон „Стенли Стил“, от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00 часа.

Това е третата благотворителна инициатива на Станимир Нанчев - Стенли. Преди две години той поде казпанията „Надеждата е красива“ за осигуряване на безплатни перуки за онкоболни жени, преминали химиотерапия. След успеха на инициативата в национален мащаб младият мъж се посвети и на каузата „Деца даряват за деца“. В тази кампания деца доброволно отрязаха косите си, за да се превърнат в перуки за техни връстници, страдащи от коварното заболяване.