Рок групата отбелязва годишнината си с първи концерт в Стара Загора

Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с концерт в Летния театър в Стара Загора на 27 юни 2024 г. Това ще е и началото на турнето на рок групата, което ще обиколи страната, а финалът ще бъде в Зала 1 на НДК в София на 20 ноември 2024 г. Бандата се подготвя за концертите си, събирайки най-доброто от музиката, която създава през тези три десетилетия.

Публиката ще чуе на живо и любимите си песни от успешните последни два албума на Б.Т.Р. – „Невидими стени“ и „Пъзел“. Всичко това ще бъде представено с високия професионализъм и динамиката, които познават феновете на групата, уверяват организаторите.

„Създадохме Б.Т.Р. в началото на 90-те години на миналия век, без да подозираме какво ще се случи. Тези 30 години са години на изкачване по цялата стълба на българската музика и създаване на една запазена марка. Този извървян от нас музикален път искаме да споделим с публиката“, казват от групата.

Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се очаква да излезе тази година заедно с юбилейна плоча и диск „30 години Б.Т.Р.“.