От 9 до 30 май казанлъчани могат да направят своите предложения за носители на годишната награда на сдружение „Бъдеще за децата“. Номинации могат да се правят в три категории - Обществена личност - с цялостен принос за децата на Казанлък; Бизнес с кауза - развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък и Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, социални работници, рахабилитатори, лекари и др./, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за нашите деца.

Годишната награда се връчва за втора година на хора, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.

Формулярът с номинацията може да бъде намерен на официалната интернет страница на организацията и след попълване да бъде изпратен на електронните адреси: special_child@abv.bg, mladenova.veni.trifonova@gmail.bg.

Официалната церемония по награждаването ще се проведе на 7 юни 2016 година, в Културно-информационен център – Казанлък, на ул. „Искра” 4.

Сдружение „Бъдеще за децата” учреди годишна награда „Бъдеще за децата” през миналата година с цел да се стимулира доброволчеството и дарителството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на едноименната награда екипът на сдружението иска да засвидетелства своето уважение към всички хора - приятели на децата. Защото е убеден, че общественици, граждани, дарители, фирми и граждански структури, доброволци, които по един или друг начин са подкрепили децата в града на розите, заслужават да получат признание.