Звездите и Октомври: как да балансираме предизвикателствата


Месец октомври е месецът на красотата, хармонията и стратегията, когато природата е като палитра от всички възможни багри, а слънчевите лъчи някак облекчено и все по-меко галят сетивата ни. Всичко това е много добре отразено от зодиакалния знак Везни с господарката си Венера. Това е месецът, когато е необходимо да жонглираме между затихващия ентусиазъм на лятото и колебливите полутонове на есента. Може би и оттам идва нерешителността, зависимостта, влиянието от другите, от обстоятелствата при Слънчевия знак Везни, както и в събитията, които предстоят през месец октомври. Тази година до 10 -ти, октомври предполага да бъде достатъчно драматичен, пълен с бляскави самоизяви, аплодисменти, щедри жестове, перчене и търсене на възхищение, на моменти като под прожекторите на цирка, но и в търсене на лоялност и протекции, докато Венера е в Лъв. Използвайте този така или иначе вълнуващ период,за да заявите някои свои творчески заложби, идеи, проекти в областта на рекламата, дизайна и културата, като си сътрудничите с влиятелни личности в социалната и обществена сфера. След тази дата, Венера изящно се настанява в знака Дева и стратегията на октомври търпи промяна. Флиртувайте дипломатично, услужливо и пресметливо, но без да буксувате в дребните неща, за да запазите равновесие, както в личните си така и във финансовите си взаимоотношенията. След 23 -ти, месецът, започва да става по-интензивен, целенасочен, манипулативен, доминиращ, страстен в своите прояви, защото настъпва времето на силните характери под влиянието на зодиакалния знак Скорпион.
Звездите през октомври Ви предизвикват да :казвате истината и да не приемате нещата лично, да не обвинявайте другите за вашета колебливост и да се опитате, да се доверите на заобикалящите ви, на света. Споделете красотата и хармонията .
Пожелавам Ви влюбен октомври !

А за онези от Вас,които желаят да получат по-задълбочена астрологична прогноза, с по-важните акцента за месец октомври за своя индивидуален зодиакален знак,моля заповядайте в Холистичен център "НИРВАНА +" .


Астрологията като приятел с
Рени Рахманлиева