СМЯНА НА ПЛАТНАТА" : РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ВОДОЛЕЙ-КОЗИРОГ /06.01-26.01.2016г./
" На практика знам колко си ценен
но де факто ми трябва
нещо реално и модерно
Де факто те познавам кой си,
но на практика чувствам,
че губя ясна връзка с теб."
Докато Меркурий пътешества на заден ход през знаците Водолей и Козирог в периода 06-26.01.2016 г, познатите ни шаблони, установени модели в ежедневните ни дела и дейности, както и във взаимоотношенията, технически вече може да не ни вършат толкова полезна работа на практика и ще се чувстваме сякаш сме изгубили нещо. Меркурий шегувайки се с нас, нарочно забавя, разбърква, в периода, всякакъв тип информация, комуникации, пътувания, договорености, срещи, провокирайки ни, да спрем и да се обърнем назад като се опитваме да го намерим, това същото, което ни е познато, да го преработим, преправим, за да може отново да го ползваме по нов начин. Но и точно в този ретрограден период от 20-22 дни, изведнъж може да ни споходят нови, вълнуващи мисли, идеи, да видим нова посока в живота си и да искаме същите веднага да ги материализираме в нашите дейности и взаимоотношения... Стоп ! Нека изчакаме Вестителят Меркурий да ни прати точната информация как да коригираме установените от нас дефекти в съответните области и сфери, в индивидуалния ни хороскоп маркирани от знаците Водолей и Козирог ,така че да получим един нов образец, който на практика ще задоволява нашите потребности и ще ни носи постижения и в професионалните, и в личните отношения. Така че, периодът 06-26.01. 2016 г е по-скоро подходящ да завършим нещо започнато,като реален резултат, както и да планираме, подготвим също нещо толкова осезаемо и материално, което да стартираме към 14.02. 2016 г.
Добре е докато Меркурий е ретрограден в Козирог да контролирате мислите и ума си и да ги концентрирате в нещо конкретно, стабилно и да сте отговорни по отношение на това какво казвате и как го казвате, без да сте прекалено критични и самокритични в изказа си.Това особено важи за представителите на земните знаци : КОЗИРОГ, ТЕЛЕЦ, ДЕВА, както и за тези с Меркурий в земен елемент в индивидуалния хороскоп.
Експериментирайте и рискувайте в някои свои умения, разсъждения,отношения, но дотолкова, че да не прекъсвате съществуващото, за представителите на знаците : ВОДОЛЕЙ, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ.
Опитайте са да преобразите, префасонирате вашите копнежи, въображение, преживявания в нещо видимо и на практика осъществимо, представители на водните знаци : РИБИ, РАК,СКОРПИОН.
Не се страхувайте да направите крачка назад и да разрешите неразрешимото, но с помощта на нов, нетрадиционен начин.
Астрологята като приятел с
Рени Рахманлиева