С 54 златни, 12 сребърни медала и 7 купи се завърна балетна формация „Дива денс” при ОДК “Св. Иван Рилски” от Интернационалната Олимпиада по музика и танц, която се проведе за 5-и път на 7 и 8 декември в София. В конкуренцията с представители на 9 страни - Русия, Сърбия, Беларус, Гърция, Италия, Китай, Казахстан и Азербайджан, момичетата достойно представиха Казанлък и България. За ръководителите на казанлъшките танцьори Теодора Василева, Анаида Дадашова и Станко Танев и за техните възпитаници това представяне бе достоен завършек на една успешна година, изпълнена с много труд и отдаденост в залата.

При своя дебют във възрастова група 9-11 години формация на „Дива денс” първо място спечели за своя руски танц, първо място и за солото на Веселина Ташева.

В следващата възрастова група 13-15 години три състава на казанлъшката балетна формация се окичиха с медали - първо място за башкирски танц, първо място за истапнски танц и второ място – за китайски.

В групата над 16 години при соловите изпълнения в различни направления на първите места се класираха и завоюваха злато Антония Ваклинова, Ева Димитрова, Мария Попова, малките групи за изпълненията на руско-цигански танц и Blackbird и формация Big Spender.

Утвърдени имена в балетното и танцовото изкуство бяха включени в съдийския състав, който даде високи оценки на казанлъшките танцьори. В журито организаторите бяха включили Сара Нора Кръстева - директор на балета в Национална опера - София, Марта Петкова - примабалерина на балета в Национална опера, и Андрей Карачинчев - балет майстор, представител на Балетната академия в Дрезден.