За три дни затварят участъци по булевардите "Никола Петков" и "Александър Батенберг" От 21 септември., четвъртък, се въвежда временна организация на движение на ППС по участъци на бул.“Никола Петков“ в Казанлък. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства се затваря западното пътно платно на булеварда, както следва:
- В участъка на кръстовището на бул.„Никола Петков“ с бул.„Княз Александър Батенберг“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: „Отец Паисий Хилендарски“ и „ Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Въвежда се временна организация на движение на ППС на участъци по бул.„Княз Александър Батенберг“ със затваряне на северните пътни платна в посока изток – запад. В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства промените са както следва:
- В участъка от кръстовището на бул. „ Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ / двупосочно движение в южните пътни платна/, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
Промените във движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък и ще важат от 8 часа на 21 септември., четвъртък до 17 часа до 23 септември, събота, включително.