С две втори и едно трето място се завърнаха арсеналци от Четвъртите работнически игри, организирани от Работнически клуб „Спорт и здраве“ в Стара Загора, Регионалния съвет на КНСБ и с подкрепата на Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ и Община Стара Загора.
Това съобщи Елена Замбакова, председател на Комисията по младежта и спорат към КНСБ в „Арсенал“, водач на отборите.
Работническата спартакиада е първата, след дългогодишно прекъсване, в която участват арсеналци и заслугата за това е лично на председателя на КНСБ в дружеството Атанас Бозов.
350 работници от 66 отбора в областта мериха сили в различни дисциплини и състезания: мини футбол, дартс, петанк, тенис на корт, теглене на въже.Арсеналци се представиха с два сборни отбора -Мъже и Жени, които участваха в надпреварата по мини футбол и дърпане на въже. Дамският отбор на „Арсенал“ АД спечели второто място в турнира по мини футбол, изпреварвайки отбора на АЕЦ „Козлодуй“ и след отбора на Мини „Марица Изток“-ЕАД.
Мъжкият отбор на „Арсенал“ по мини футбол остана след призовата тройка.
В тегленето на въже второто място бе за мъжкия тим на „Арсенал“, изпреварен отново от отбора на Мини „Марица Изток“.
След арсеналци остана мъжкият отбор на „Стандарт Профил България“.
Женският отбор на „Арсенал“ в дърпане на въже стана трети в крайното класиране, след отборите на АЕЦ „Козлодуй“ и на Мини „Марица Изток“.
Купа Феърплей „проф. д-р Желязко Хрисотв“ получи отборът на „Стандарт Профил България“ АД- Стара Загора.

Ръкводството на КНСБ в „Арсенал“ изказва специална благодарност към Георги Карагьозов от Завод 5 в дружеството, оказал огромно съдействие при подготовката за участие в турнира на дамския отбор по мини футбол на „Арсенал“.
„За нас това участие бе да сверим часовниците си и да видим къде сме“, коментира след работническия турнир Елена Замбакова.