Във вестника, който чете Казанлък ...

Единственият българин, с потенциал в близките години да стане Нобелов лауреат, арсеналското дете, възпитаникът на казанлъшката Математическа гимназия и ученик на златния учител по физика Теодосий Теодосиев – професор Теньо Попминчев, е събеседникът в рубриката „Срещи“ на новия 171 брой на вестника, който чете Казанлък- „Трибуна „Арсенал“.

В изданието е отделено и сериозно внимание на темата квалификация и преквалификация за работещите в „Арсенал", и на поредното признание за социално отговорната политика на дружеството.
За невероятните таланти, които са намерили дом и място за реализация в „Арсенал“ и за това, което общото между красотата и машинното инженерство, разказва рубриката „АРТсенал“, която предлага задочна среща с красивия свят на инж. Вяра Кънева.

Кой е новият герой от Алеята на славата в „Арсенал“ и кои са щастливите баби и дядовци, споделили с читателите на изданието радостта от своите талантливи внуци, е също тема на броя.
Акцентът този път е световното признание, дошло от 13 хиляди километра, при това от най- високо правителствено ниво на Япония за една от арсеналските емблеми- художественият ръководител на ансамбъл „Арсенал“ Христо Стоянов.

В изданието място са намерили и редовните рубрики „Иди и виж“, както и полезна информация за работещите.
Специално внимание е отделено и на срещите на членовете на групата „Експерти за Казанлък“ с кметове на населените места в общината, преди поредното дебатирана на проекта за нов общински бюджет за догодина.
Вестникът, който чете Казанлък – „Трибуна Арсенал“ има своя онлайн версия.

Може да я намерите ТУК: