Всичко, което ...в новия брой на "Трибуната"

С разнообрази теми и този четвъртък при читателите си ще е поредният, 170-ти вече брой на вестника, който чете Казанлък- фирменото издание на "Арсенал" АД- "Трибуна Арсенал".

От броя ще научите за плановете на ръководството на "Арсенал" да изгради нов съвременен модерен спортен комплекс в дружеството, като част от мащабната социална политика, насочена към работещите в дружеството.
Кой е приятелят на Джани Моранди в "Арсенал" и какво вълнува животът му, отвъд деловия делник:
за съдбата на старите къщи в Казанлък и онова, което като граждани и общество им дължим, е откровеният разговор с изкуствоведката от Националния институт за паметниците на културата и казанлъчанка професор Милена Георгиева.
Изданието има и няколко акцента, ориентирани към професионалното образование, след преден национален форум. За настояването на педагози, работодатели, специалисти, работещи по проект ДОМИНО то да е обект на специално отношение, политика и орган от страна на Министерство на образованието, информира изданието "Трибуна Арсенал".

Какви са новите моменти ,които касаят всички ни в приетия тези дни нов Общ устройствен план на Казанлък- по темата мнение и акценти споделя инж. Цветан Шиков, представител на групата Експерти за Казанлък и председател на Постоянната комисия по строителство, инфраструктура и транспорт в Общинския съвет.
Отбелязаната наскоро 70-та годишнина от създаването на ансамбъл "Арсенал" е специален акцент в новия брой на изданието, а радост за душата и очите са и първите снимки от рубриката "Дядо, баба и внуче". Кои са героите- ще научите от новия брой.

Още една нова рубрика с пореден интересен очерк - "Таланти и поклонници". Този път героинята в него е арсеналско дете - при това двойно- с баща и майка от години част от колектива на дружеството. Учителката Камелия Кабакчиева, родственица на актьора и казанлъчанин Любомир Кабакчиев е един от най- големите и верни почитатели в страната на певеца Веселин Маринов.
Какво кара Камелия да е на всеки концерт на първия ред,с първия билет, ще научите от страница 6 на изданието..

Димчо Дебелянов- фината душа на българската поезия е героят на срещите с "Времената и хората" този път.

Онлайн версията на вестник " Трибуна Арсенал" може да се прочете и ТУК: