Над 250 коледни подаръка бяха раздадени на децата на Казанлък от инициативата „Акция Дядо Коледа“. Тя бе организирана за 7-и път от Сдружение за децата“ под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”, като тази година събра рекорден брой подаръци, осигурени от дарители.
Деца в неравностойно положение написаха своите истории и своите желания за коледен подарък, а добри хора откликнаха и осъществиха детските мечти.
„Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включиха!“, сопедлят от Сдружението и благодарят на всички дарители. Подаръци вече пътуват към деца с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък и Центъра за специална образователна подкрепа в град Мъглиж.

Сред хората, оставили коледните подаръци под трите специални елхички, са и работещите в „Арсенал“. Елхичката в Завод 6 цех 120 порасна многократно от десетките подаръци, осигурени от хора с големи сърца в същия цех, в Завод 6 и от включили се в инициативата от останалите заводи и структури на дружеството.