Казанлъчанин се бори за приза „Доброволец на годината”

Казанлъчанинът Андриян Алеков Качанов от Доброволно формирование „Аварийно-спасителна група – град Казанлък“ е с реални шансове да стане победител в конкурса „Доброволец на 2017 година”, организиран от Национална асоциация на доброволците в Република България - НАДРБ. Той е един от седмината доброволци от цялата страна, номинирани за приза тази година. От гласуванията в страницата на НАДРБ от началото, дадено на 28 ноември, до този момент се вижда, че казанлъчанинът е с огромна преднина пред останалите претенденти за титлата. Остават още 13 часа до приключване на гласуването – до 23.59 часа днес, 4 декември. Така че, казанлъчани могат да подкрепят нашия доброволец със своя вот. За целта е необходимо да харесат страницата на Националната Асоциация на Доброволците в Република България, след което да изберат албума „Конкурс 2017” и да лайкнат снимката на Андриян Алеков Качанов, която е под Номер 4. Така онлайн гласуването е валидно и се зачита. Казанлъчанинът вече има над 1000 харесвания, а в останалите 13 часа той може да натрупа още по-голяма преднина с гласовете на съпричастни към каузата му граждани. Нека го подкрепим!

Андриян Качанов е един от първите членове на Доброволното формирование „Аварийно-спасителна група – гр. Казанлък“.

Тази година за пръв път доброволци от Доброволното формирование на Община Казанлък имаха съвместни дежурства с Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в града. Андриян Качанов участва активно в тези дежурства през пожароопасните месеци август и септември.
Младият мъж оказа съдействие на пожарникарите от казанлъшката пожарна при гасенето на цех за мебели в Квартал „Изток“ на Казанлък на 23 август 2017 г. Той се включи активно при подготовката на мероприятията по случай Деня на доброволеца.

Наскоро Андриян Качанов стана ръководител на Доброволното формирование „Аварийно-спасителна група – гр. Казанлък“.

С цялостната си дейност през изминаващата година Андриян Качанов доказва постоянно своето желание Доброволното формирование в община Казанлък да се развива, както и да се разгръща и утвърждава доброволческата дейност.