40 дни преди Нова година все още могат да се намерят новогодишни куверти за посрещането на 2020 година в ресторантите в Казанлък и района.
Цените на кувертите са в диапазона 70 -110 лева, като най- скъпите са изкупени и места в тези ресторнати за Нова година няма.
Заети на 100% са и някои оборотни хотели в района, които посрещат гости и празнуващи в Казанлък от други населени места. Всички новогодишни куверти включително, освен празнично меню, включват и програма или диджей, като на някои места е в комлект. Там, където няма диджей, има жива музика.
На 100% са изкупени кувертите за ресторант „Казанлък“ и ресторант „Лагуна“. В „Лагуна“ все още може да се намерят места само за бара.

Няма да има новогодишна вечер в ресторант „Палас“, и в „Ню Йорк пъб“.


Все още могат да се намерят места в ресторантите, където кувертите са от 70 до 100 лева.



Почти пълни са и ресторантите около празниците заради фирмени банкети, като най- натоварни са те около Никулден-6-ти декември и в средата на месеца.
Заради практиката повечето фирми от района да излизат в дълги Коледно-новогодишни ваканци от по 10 и повече дни преди Нова година, всички ведомствени празненства са изтеглени преди 20-ти декември. Изключения правят ведомствените служби и бюджетните учреждения.


Ог 26 до 40 лева са цените на кувертите за Коледно- новогодишните банкети, седмица преди празниците, показва още проверката в казанлъшките заведения.