Годишните награди на Сдружение„Бъдеще за децата“ за 2024, в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!” ще бъдат връчени на 11 юни в Казанлък. Церемонията ще се проведе от 17:30 часа, в Културен център „Алиолува къща“.
През 2015 година, Сдружение “Бъдеще за децата” гр. Казанлък създаде годишна Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.
Право на номинация имаха всички организации работещи с деца - училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др., общественици, граждани.
Сдружение „Бъдеще за децата” получи общо 25 номинации.
Освен стауетки за категориите „Цялостен принос“, „Бизнес с кауза“ и „Приятел на детето“, както всяка година, и сега Сдружение “Бъдеще за децата” ще отличи кампании и инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие).