Казанлъшки вълнения: къде да е елхата?


Въпросът за това къде да е градската коледна елха на Казанлък се оказва, че е изключително вълнуващ гражданите и читателите на сайта zakazanlak.bg.
На база броя на отговорите на въпроса къде да е градската елха на Казанлък се оказва, че това е и най- многобройният като интерес към онлайн анкета до момента, публикувана на сайта.
Няма спор, гражданите си искат елхата в центъра на Казанлък, там където е била винаги- на площад „Севтополис“. Този отговор са посочили 77% от всички участвали в допитването.
Че не е бил удачен избора на елха, преди две години, поставена на новото КИАЦО, е ясно, тъй като нито един от реагиралите в допитването не е посочил това място като мястото за коледната елха на казанлъчани.

Мястото на коледната елха на Казанлък е в парк „Розариум“, така смятат 7% от участнаците в анкетата ни.
За коледното настроение е важно съпричастието на всеки и усещането за Коледа във всеки дом, затова еважно да има елха във всяка къща, е друга теза, подкрепена с вота на 4,5% от участвалите в анкетата.

Коледното настроение е сбор от различни иниицатии и съпричастност на много хора, това е друг извод, наложен от анкетата. Близо 12% от участвалите в онлайн питането са дали различни, но с равен резултат опции за други варианти за коледна украса в Казанлък: да се украсят всички емблематични места в града и гражданите сами да предприемат инициативата за създаване на общоградско коледно настроение.

Тази седмица ви питаме:

Накъде върви Казанлък?


Може да дадете вашия отговор ТУК:

http://www.zakazanlak.bg