Представят в Казанлък първата "Книга за щастието"

Владимир Дръндаревски, автор на "Книга за щастието", кани казанлъчани на първото представяне в града на розите на своята книга, което ще се състои на 01.02.2024 от 17:30 часа, в Културно-информационен център на ул.”Искра” 4.

Организаторите на събитието от Общинска библиотека "Искра" казват, че книгата е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие. Това е първата, която дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното - дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието.

В анотацията на книгата се казва още: "Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.

Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да ви помогне да тръгнете по нов път във вашия живот.

Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, то на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности, да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие.
Ако искате да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието!"