За 5-ти пореден път Казанлък ще е домакин на Национален фестивал на здравето.

Форумът "Здравей, здраве" ще се проведе на 11-12-ти май в ДК "Арсенал".

Той се провежда под патронажа на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, с любезното съдействи е и спонсорство на изпълнителния директор на "Арсенал" АД Николай Ибушев.


В двата дни на "Здравей, здраве" и посетителите ще имат свободен достъп до всички поярви и лекции от фестивалната програма, както и да се срещнат с участници в лекциите и техните автори. В рамките на двата дни посетителите ще могат и да се включат в различни практики и спортни занимания.

Специализирания Базар на изложителите ще предостави възможността да се открият алтернативи за здравословно хранене и профилактика на здравето.

Специално внимание организаторите на фестивала са отделили и за децата. те ще усвояват знания за здравословиня начин на живот чрез забавни о работилници и игри, в които да покажат своите таланти и умения, както и да срещнат нови приятели.

Сред акцентите в петото издание на Фестивала на здравето е и авторовата изложба на Даниела Колева ."Здравей, Здраве!" е фестивал, посветен на здравословния начин на живот. Фестивалът информира и провокира интереса на хората към здравословния начин на живот. Девизът му е :” Доброволно, Споделено, Безплатно ”.

Всички участници, организатори и доброволци безвъзмезно отдават труда си в подготовката и реализацията на това хуманно събитие. Входът за всики посетители на фестивала е напълно безплате.

За първи път такив форум се провежда преди 10 години в град Пловдив.