Броени часове преди деня на омайниците, орисниците, магьсниците, чаровниците и самодивите, едно от емблематичните лица на синдикализма в България и в частност „Арсенал“ – Светлана Станчева .. .отвори дома си за красива снаха.


Заместник- председателката на синдикалната организация на КТ „ Подкрепа“ в най- голямата фирма от ВПК вдигна тежка сватба на първородния си син Тодор.
Младежът зарадва Светлана и съпруга й Станислав с видинската красавица с антична хубост Лора, която срещнал по време на гурбет в Испания.


Часове преди Еньовден Тодор и Лора си казаха „Да“ пред Бог и Гражданското в Казанлък и се превърнаха в семейство Станчеви.


Да полеят приказното им начало на общия им път и уважат семействата на младоженците, от близо и далеч дойдоха повече от 100 гости: близки, приятели, колеги, съратници.Стилното сватбено тържество бе украсено с куп левенти и екзотичното присъствие на няколко чуждоземски темпераментни красавици, дошли от Испания за тържеството.
И както се полага на широко скроен и принципен човек, какъвто е в живота, и в работата си синдикалистът Светлана Станчева, на сватбеното тържество на първородния й Тодор присъства и авторитетна група, представяща синдикалния плурализъм и човешкото приятелство.


Безброй изненади, много емоция, темпераментни кумове, бутикова сватбена торта, вкусна трапеза, купон до зори допълниха празника на Тодор и Лора Станчеви.


И понеже никоя сватба не минава без добра поличба, още повече случена навръх деня на омайниците, и на тази имаше куп нишани. И все красноречиви:
На два пъти булчиният букет се озова в ръцете на левенти, което според поверията иде да рече, че първородната рожба на новото семейство Станчеви ще е .. момче.
Допълнително младоженците получиха и малък елегантен армаган с такова намигане.


И понеже що е време от света напред, все на любовта ще да е, то новото семейство Станчеви бе орисано в любов и здраве тъй да столети..
И да пълни къщата си с деца и роднини....!
Честито!