„А, радиото на Казанлък. Знаем, станахте на 25" .


Тези реплики, гарнирани със световните коледни шлагери отпреди 25 години, с много емоции, срещи на стари приятели и познати, радио гласове и радиосъбеседници от четвърт век насам, много усмивки, торта и подаръци украсиха днес в продължение на 4 часа площад „Севтополис“ в Казанлък.
Поводът: -единственото оцеляло в България частно местно радио за послединя четвърт век, и радиото на Казанлък и Розовата долина „Вис виталис“ навършва днес 25 години. Възраст, достойно за поемането на на истинския зрял житейски път.По традиция за рождения си ден радиото на жизнената сила черпи. И този път с много и различни подаръци:Най- големият – среща на и с целия екип са радиото и възможността за снимка: както с гласовете и лицата на „Вис виталис“, така и с новия талисман на радиото за следващия четвърт век- розовата котка Виви, създадена от дизайнера и член на групата „Експерти за Казанлък“ Венко Юнаков.Освен със селфита, гостите на рождения ден на радиото на Казанлък получаваха и много подаръци: ключодържатели с талисмана на радиото, календари за новата година, фирмени гривни в различни цветове, с видим интерес и оттам и дефицит на червената, торта и много други сувенири.
И защото и в следващия четвърт век гордо ще отстоява неотменния си слоган- „ животът, както звучи“, и на празника си „Вис виталис“ като живота, както звучи: Предколедно.
С коледин песни, неизменният и неотменим за тези дни Дядо Коледа, граждани с пълни торби, ококорени детски очи и много приятели. И нови.
„И още много по четвърт век и да ви има във Времето после!“, бяха сред най честите пожелания на радиото, което отразява живота: Както звучи. От ден в ден, да настигнеш и изпревариш времето!
На неизменимите вече 25 години- 89,3 FM