От днес ергените с един по-малко

Казанлъшките моми от днес имат повод да са поне с две идеи по- тъжни. Причината: един от най- личните ергени на Казанлък, Розовата долина, страната и света ... вече е зает ..

При това завинаги и с една от най- красивите моми на Вселената.

Човекът, който задоми половината свят, ще събира приятели на дълга софра по същия повод.


Казанлъшкия DJ Смилян Караганчев "заби коляно" на малдивския пясък и поиска ръката на красивата певица Миглена Динева, която е половинката от дуета сестри Диневи. Двамата са на екзотична почивка на остров „Киха“, където се радват на спокойствие и уединение.

Оказва се, че Смайли не е случайно на Малдивите: дестинацията избрал съвсем съзнателно, с цел именно в земния рай да предложи на хубавицата да сподели с него всичкото останало време - оттук, до края на света.

Работни ангажименти свързали преди малко повече от година бившия тоноператор и диджей с певицата, която има от години договор с " Пайнер". Покрай работата, Смилян и Меги намерили и други допирни точки.


Връзката с музиката от деца, е друга обща черта на годениците: Смилян израстна в радио "Вис виталис", където освен писане на домашни, постепенно усвоява и работата на пулт. Застава зад него още като ученик. В тънкостите на това умение го посвети една от радио емблемите от преди 20-тина години, Таня Тарлева- Атанасова.

Половинката от сестри Диневи- Миглена, пее от дете, а по-късно със сестра си Диляна завършват и музикална паралелка в казанлъшкото СОУ "Екзарх Антим Първи".

Песните на сестри Диневи са едни от най-предпочитаните във фолклорните среди и се радват на голям интерес.

За романтичната годявка сред белите пясъци и невероятната Луна на Малдивите, писа и сайта на Planeta TV:

И колкото е пясъкът в този земен рай, толкова да са годините, прекарани съвместно в любов, здраве, сговор и щастие .

И както се казва по нашите български земи: На хаир да е! И таз година булка, догодина - да е люлка!