Царица Роза 2022 Белослава Желева участва в BEAUTYWORLD MIDDLE EAST в ДУБАЙ Царица Роза 2022 Белослава Желева посети Дубай, като едно от лицата на най-голямото за региона международно търговско изложение на индустрията за красота. 26-то издание се проведе в Търговския център на Дубай в края на месец октомври и началото на ноември 2022 г. Белослава украси един от българските търговски щандове на престижното събитие. Това стана възможно, благодарение на подарения ѝ ваучер от местния производител „Алта Ойл“ с управител Жана Андонова. Подаръкът бе връчен на Белослава при избора ѝ за Царица Роза 2022 през пролетта на тази година по време на спектакъла в Казанлък.
Тази година изложението в Дубай представя продукти на 1430 изложители, което е със 60 на сто ръст спрямо миналата година. Подареният ваучер, сред многото подаръци на красивата казанлъшка абитуриентка при избора за Царица Роза, и й помогна да сбъдне още една своя мечта.
Освен с красотата си, Белослава Желева радва своите съграждани с доброто си сърце. Само преди месец Царица Роза 2022 организира първото си благотворително събитие в Града на розите. Тя организира успешно благотворителен концерт за набиране на средства в подкрепа на фондация „Готови за успех“, която подпомага със стипендии отлични ученици, загубили родителите си. Каузата на Белослава Желева спечели сърцата на казанлъчани и с помощта на казанлъшки музиканти успя да събере близо 4 000 лева – дарение за „Готови за успех“.
Друга важна сбъдната мечта за Белослава е приемът ѝ в Нов български университет в желаната специалност „Анимационно кино“.