И в тези дълги зимни дни, в които уютът е името на щастието, има място в Казанлък, в което ще го откриете. При това - в бяло и в топлина.
В стил и комфорт.
В удобства и апетитно.

Ресторант „Орешака“.


От началото на декември специално за ценителите на изисканите ястия и уютната атмосфера ресторант „Орешака“ отваря своите напълно обновени и модернизирани, с нова атмосфера, вътрешни зали, решени в свежо бяло.
Зимна зала за 100 гости и ВИП зала с 11 места:


В тях ви очакват комфортната и мека, загръщаща топлина на новата охлаждащо-отоплителна регулационна система и камина, телевизори и специален винен кът с изключително богато разнообразие от вина - над 180 различни марки и сортове.


Превъзходна, натурална и екологично чиста кухня - съчетание на най-доброто от българската, турската, гръцката и сръбската кухни, различни специалитети - запазена марка на ресторант „Орешака“, и деликатесният хит на ресторанта - американски лук „Орешака“, приготвен по специално направена за посетителите на ресторанта американска рецепта и подправки.
И за да е вкусна и апетитна зимата, в ресторант „Орешака“ ще ви поднесат и приготвени по традиционни български рецепти зимни царски туршии, балканска скара и уникална десерти.
Коледна музика и най-доброто от световната шлагерна музика, празнична елха и празнично осветление допълват усещането за дом и празник едновременно за всеки, избрал ресторант „Орешака“.


Рай за пушачите е и отоплената с лъчисто-газово отопление уютна зимна градина, която е с капацитет от 120 места.

Ресторант „Орешака“ приема резервации за колективни тържества, банкети, фирмени и фамилни празници и тържества.
От 19-и до 30-и декември всяка вечер за настроението на празнуващите ще се погрижи и диджей.




За заявки и резервации можете да ползвате безплатен телефон за цялата страна:
0700 70 717.



Ще ни намерите и на интернет страницата: https://oreshaka-bg.com

Неработни за ресторант „Орешака“ са дните 24, 25 и 31 декември.

Декември има нова магия.


Ресторант „Орешака“ и неговите изцяло обновени зимни зали!
Добре дошли сте!