Дни преди Коледа, 20 дръвчета „Канадски кипарис“ посадиха пред Комплекс „Багира“, децата от школата и женският тим на „Казанлък Волей“. Заедно с ръководството и треньорите си те „осиновиха“ дръвчетата и се врекоха, че ще се грижат за парка пред спортната зала „Багира“.
Волейболистките от женския тим отново приключват успешно представянето си в първенствата, преди паузата в надпреварата. Наскоро те победиха категорично с 3:0 гейма „Варна-ДКС“ и продължават участието си във финалната четворка за Купата на България по волейбол. Въпреки крайният резултат, срещата на дамите от Града на розите с варненки премина много оспорвано, в упорита борба за всяка точка. По предварителна програма турнирът за Купа България продължава с финална четворка – полуфинали и финал на 21 и 22 януари 2023 г. Съперниците ще станат ясни след пълен жребий. Градът домакин ще бъде оповестен допълнително.
В Шампионата казанлъчанки също са сред лидерите, като заемат третото място във временното класиране. Неслучайно „Казанлък Волей“ получи отличието за най-добър местен спортен клуб в колективните спортове. Тази година, тимът отново потвърждава своята висока класа.