Успешен есенен футболен полусезон отчита Детско- юношеската школа на ФК „Арсенал 2000“.
Старшата възраст на клуба изпраща полусезона с първо място в класирането в Областната група, изпреварвайки местния противник от ФК „Розова долина“ и Старозагорския „Верея“.

Момчетата на треньора Атанас Апостолов допуснаха най-малко голове в групата и събраха актив от 14 точки.
Младшата възраст завършва полусезона на 5 -та позиция от 13 отбора, като тимът на "Берое" ще зимува на първото място, следван от “Сините камъни”- Сливен, “Верея” и „Раднево“.

Най- малките футболни надежди на ФК "Арсенал 2000", възпитаниците на треньора Станислав Пехливанов са на 8-ма позиция от 11 отбора.
Малките надежди на Школата показаха добри игри, въпреки по- големите си връстници в групата.

Равносметката за полусезона носи гордост за момчетата от старша възраст на „Арсенал“ – Георги Христов, Стефан Пенев, Владислав Георгиев, Александър Баев и Петър Маринов, които успяха да се наложат в мъжкия състав на ФК „Розова долина“ и показаха добри игри за представителния отбор на града.

Треньорите Станислав Пехливанов и Атанас Апостолов изразиха задоволството си от факта, че именно младите момчета на Арсеналската школа се развиват и доказват, че в Детско-юношеската школа на оръжейния завод се работи качествено и в правилната посока.
Новите занимания за ДЮШ ще започнат в началото на февруари 2019 година.