Футболният тим на Завод 0 защити категорично титлата си от миналата година, като спечели с 1:0 финала на арсеналския турнир на 29 септември срещу сборния отбор на Завод 6 и Завод 12. Шампионите през цялото време доминираха на терена, макар че и съперниците им имаха своите възможности да отбележат. На два пъти и гредите спасиха опонентите им от по-изразителна загуба.
Единственото попадение в срещата бе дело на Льоман Стефанов, който има общо шест точни завършващи удара през всички мачове, изиграни от шампионите. Иначе най-много попадения във футболния турнир – осем, има Димо Лесев от Завод 1. Той и неговите съотборници са победители в малкия финал, който се игра на 28 септември, като победиха с 2:1 отборът на Завод 3/150.
Последната среща от най-продължителното спортно състезание от настоящите игри в „Арсенал“ АД премина много емоционално, заради темпераментната публика, която, освен че горещо насърчаваше изявите на терена, осигури и подходящо музикално озвучаване преди срещата и по време на почивката. На стадиона звучаха „Ние сме шампиони“ на Куин, химнът на Шампионската лига и песента на Кали „Нашата система 4-4-2“. С това приключиха тазгодишните работнически игри, посветени на празника на дружеството. Призьорите ще бъдат наградени на официална церемония на 6 октомври.