Арсеналецът Драгомир Кьовбашиев спечели националния турнир по дартс, проведен в София по случай 30 години Българска федерация по дартс. Турнирът се проведе навръх Петковден и събра близо 80 състезатели от цялата страна. Драгомир спечели първото място и вдигна купата, преборвайки конкуренцията в оспорваното състезание. След него, на второ и трето място, се наредиха Никодим Жечев от София и Божидар Вълчев от Хасково.

В края на м. септември Драгомир Кьовбашиев участва в състезанието за Световната купа по дартс в Дания, благодарение подкрепата на съветниците от коалиция „Алтернативата на гражданите“ в Общински съвет – Казанлък, мандат 2019-2023 г. В момента арсеналецът се подготвя за Държавното първенство по дартс, което започва през м. ноември и ще премине в 8 кръга. Борбата в това първенство между състезателите е за включване на най-добрите от тях в националния отбор на България за Европейското първенство по дартс през следващата година. А през януари 2024 г. предстои и голям турнир в Румъния, който също е във фокуса на младия състезател.

И още една чудесна новина, свързана с талантливия казанлъчанин – от тази учебна година Драгомир Кьовбашиев е студент в Техническия колеж в Казанлък. Вече близо месец той съчетава успешно академичното обучение в Колежа и работата си в завода – 0/182, по специално разработената Стипендиантска програма на „Арсенал“, целяща да създава технически кадри, подкрепяйки младите хора в дружеството, притежаващи потенциал и желание да се развиват в професионално отношение.