"Женската" 2020 година
Каква цел трябва да си поставиш през 2020-та според зодията?
Хороскоп само за жени .
В годината на Дървената мишка се оказва, че нежната половина на човечеството е по- амбициозна от силната му част. Ето какво в тази посока баят звездите за новата година, по китайския календар, която настъпва на 25 януари.
Овен - 2020-та трябва да бъде годината, в която ще се научиш да виждаш сивия цвят в живота. До този момент всичко за теб беше черно и бяло и нямаше средно положение. Но е време да се научиш, че не всичко е само добро или само лошо, а златната среда наисина съществува
Телец - 2020-та ще бъде годината на отдаването. Ти обичаш да заповаш нови приключения, но ти е трудно да задържиш вниманието си върху едно нещо за по-дълго време. Тази година се опитай да се отдадеш напълно на някой аспект от живота си по избор и ще се почувстваш много по-добре.
Близнаци - 2020-та трябва да бъде годината на себеопознаването. За начало трябва да се научиш да избираш внимателно битките си. Така ще ти остава повече време за важните неща и за хората, които си струват.
Рак - през 2020-та най-сетне трябва да се забавляваш! Работила си здраво през изминалата година и е време да му отпуснеш края и да се впуснеш в приключения през новата година. Офисът ти няма да изгори до основи, ако един петък си тръгнеш по-рано от работа.
Лъв - през 2020-та трябва да излезеш от зоната си на комфорт. Всички знаем, че Лъвът обича комфорта, но е време да разгледаш света извън стените на кроткото ти съществуване - ще откриеш прекрасни неща.
Дева - 2020-та година е време за борба. Ще откриеш своята мисия в живота и ще поведеш важни битки, за да постигнеш целите си. Това е годината, в която не бива да се отказваш и трябва да докажеш колко си силна.


Везни - през 2020-та трябва да изградиш здрава връзка със себе си. Обожаваш чуждата компания, но е време да се научиш да цениш собствените си качества и да не се страхуваш да останеш сама.
Скорпион - 2020-та трябва да е годината, в която не се взимаш толкова насериозно. Ти обичаш сериозния тон, но не е нужно да подтискаш всяка своя емоция, за да изглеждаш по определен начин. Бъди по-освободена и ще се почувстваш много по-щастлива.
Стрелец - 2020-та трябва да е годината, в която ще се отвориш емоционално и интелектуално. Често се скриваш под черупката си от всичко, което те плаши и криеш чувствата си. Сега е време да се разкриеш малко повече на хората.
Козирог - през 2020-та трябва да се стараеш да слушаш повече и да говориш по-малко. Обичаш да си център на вниманието и си много страстна личност, но се постарай да си малко по-дипломатична през новата година.
Водолей - 2020-та трябва да бъде годината, в която ще се грижиш за себе си. Не можеш да помогнеш на всички и не е твоя работа да го правиш. А и как очакваш да държиш някой над водата, когато самата ти се давиш. Намери време да поглезиш първо себе си.
Риби - през 2020-та година трябва да се научиш да не се интересуваш толкова от чуждото мнение. Не е важно постоянно да получаваш одобрение за това, което правиш и не бива да се страхуваш, че ще направиш погрешна стъпка. Бъди смела!