За втора поредна година казанлъшката Царица Роза от 1994 година Надежда Цветкова и нейната приятелка Елеонара Цветкова –Мерт, ще случат своята кампания „Предай нататък. Коледна магия, с любов!“Кампанията е насочена към децата от Защитените жилища в Казанлък и дом „Майка Терезия“ в Стара Загора.
Миналата година живеещата от две десетилетия в САЩ казанлъшка царица се прибра преди Коледа именно с цел да направи децата от социалните домове в Казанлък и Стара Загора щастливи.
Чрез и продажбата на изработените от нея сувенири и лични средства, нейни и на Елеонора Мерт, двете в продължение на повече от месец и с помощта на приятелите,оледни празници за няколко десетки деца, без родители или от проблемни семейства, настанени в социални институци...
Те както ги направиха съпричастни към целия процес по подготовката на коледните тържества.
На финала за всички имаше пожеланите подаръци.
Тази година Царица Роза 94 и Ели Мерт също имат свои жестове към децата от Казанлък и Стара Загора.
Навръх празниците всяко едно ще получи специален ваучер, с който да си закупи нужни неща.
Навръх Рождественските празници Надежда Цветкова влезе в ролята на коледен ангел и за една казанлъшка потеса и за още 12 скъпи на сърцето й хора, подавали й ръка в различни житейски ситуации и подкрепяли я в нейната кауза.
Тя направи откупки на последната поетична книга на казанлъчанката Гергана Сулева- „Морето и земята“, които подари, в съчетание с красиви коледни кашпи на близките до сърцето си хора.


Преодолявайки с любов 12 хиляди километра.

„Предай нататък. Коледна магия, с любов!“