Скъпи арсеналци, уважаеми съграждани,
Отново сме в очакване на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово. И отново сърцата ни се изпълват с вяра, че Възкресението ще ни донесе повече мир в душите, радост, сигурност и благоденствие.
Възкресението е нашата надежда за идващите дни, нашата опора в трудните моменти, нашата духовна сила да се справяме с предизвикателствата на динамичното ни време.
Скъпи арсеналци, в този свят ден за мен е удоволствие от името на ръководствата на „Арсенал“ АД и „Арсенал-2000“ АД да Ви отправя най-сърдечни благопожелания за здраве и сбъднати мечти.
Всички ние, които сме част от голямото арсеналско семейство, имаме своя принос то да бъде едно сплотено цяло, в което, неразривно свързани помежду си, да се борим с трудностите, да ги преодоляваме и смело да вървим напред. Уверявам Ви, и на национално, и на световно ниво „Арсенал“ означава стабилност, престиж, сигурност, гарантирано бъдеще.
Нека чудото на Христовото Възкресение озари Вас и Вашите близки, да Ви дарява със здраве, да Ви зарежда с добри мисли и Ви изпълва с енергия за добри дела. И светлината да Ви води напред.

Честит празник!

Инж. Николай Ибушев
Генерален директор на „Арсенал“ АД
Председател на Борда на директорите на „Арсенал - 2000“ АД
Почетен гражданин на град Казанлък
Основател и ръководител на МК „Алтернативата на гражданите“