"Ние наистина сме и трябва да показваме, че сме класа над тази помия".

Това е заявила на среща с членовете на местната структура на партия ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова, избрана за пореден мандат за председател на партията в Казанлък и кмет втори мандат, по време на дискусии с актива, касаещи актуалните политически събития и протестите в страната.

За изразената теза се съобщава в информация на Пресцентъра на партия ГЕРБ.

Кметът на Казанлък е заявила, че "има още много неща, които могат да се показват, с които да се обяснява, че градовете ни се развиват и държавата ни е хубава. Според Стоянова, "у нас се подклажда изкуствено напрежение" и е допълнила, че зад ГЕРБ стоят хора с разум и отговорност. "Ние сме отворени през цялото време като управление, навсякъде и за всичко. Нямаме никакви тайни“, е казала тя, в качеството си на общински ръководител на ГЕРБ в Казанлък.

На форума са присъствали народните представители от ГЕРБ- Маноил Манев, Борис Кърчев и Емил Христов, както и целият актив на партията в общината. Представено е и новото, одобрено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ ръководство.


В неговия състав са: Радиана Стефанова - организационен секретар, и членове: Аксения Тилева, Апостол Терзиев, Боян Каличков, Димитър Баяслиев, Лилия Цонкова, Николай Златанов и Петко Карагитлиев.


На събранието е обсъждана и актуалната политическа обстановка в страната и протестите от последните дни: проблемът с каруците по българските пътища, данъците за МПС-тата, цените на горивата, речат на президента Румен Радев по повод Десети ноември.Според депутата Маноил Манев, "протестите от последните дни са добре организирани и режисирани". Той е предупредил,че в следващите дни ще излизат информации за начина на тяхното организиране..