От днес, (31 януари), се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно /северното/ за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул. „Бачо Киро“ в Казанлък, както следва:
- В участъка от кръстовището на ул. „Бачо Киро“ с бул. „Розова долина“ до кръстовището с ул. „Тонзос“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Розова долина, ул. „Цар Иван Шишман“, ул. „Д-р Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Също днес, се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на западното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Тонзос“, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул. „Бачо Киро“ до кръстовището с ул. Въвежда се временен режим на движение на ППС- та по обходните булеварди и улици: бул. „Розова долина“, ул. „Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа.
Поетапно се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно /южното/ за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Бачо Киро“ в Казанлък:
- В участъка от кръстовището на ул. „Бачо Киро“ с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с бул. „Розова долина“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди: бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“, бул. „Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Поетапно ще се въведе временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Константин Величков“ в град Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул. „Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул. „Тонзос“.
Поетапно ще бъде въведена временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Братя Миладинови“ в Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул. „Константин Величков“ до кръстовището с ул. „Кенали“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС-та по обходните улици: ул.„Софроний Врачански“, ул „Д-р Стамболски“, ул. „Кенали“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.
Поетапните промени в движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора за временна организация и безопасност на движението по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък. Срок на действие на временната организация на движението: поетапно, от кръстовище до кръстовище, от 8 часа на 31 януари (вторник) до 17 часа до 12 хевруари (неделя), включително.