Във вторник, 07.02.2023 г., през първата половина на деня предстои премахване на опасен кедър на бул.“Розова долина“ с помощта на автовишка, което налага затваряне на участък от булеварда.

В интервала от 08:30 часа до 14.00 часа се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.„Розова долина“ в град Казанлък. В участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с ул.„Академик Петко Стайнов“ до кръстовището с ул.„Бачо Киро“ движението за ППС ще бъде затворено в двете посоки (отсечката срещу ОУ “Свети Паисий Хилендарски“).

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Цар Иван Шишман“, ул.„Д-р Стамболски“, ул.„Софроний Врачански“, ул.„Бачо Киро“, ул.„Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в града.

Междувременно, ще бъде пропускана спирката на комплекс „Здраве“ (която попада в затворения участък) за посочените часове на линии електробуси № 13 и № 2 и междуселищните линии с номера 3, 4, 5, 6 и 14. Всички останали спирки на посочените линии ще работят по обичайните си маршрути.