Кандидатстването за прием на деца в общинските детски градини и ясли в Казанлък започва от днес, четвъртък, 5 януари. Регистрация на заявление за кандидатстване за детска градина, за яслена група и за детска ясла може да бъде направена онлайн на следната страница https://dgkazanlak.uslugi.io/. На същата страница може да разгледате пълните графици на дейностите през годината, правилата за прием, свободните места за всяко класиране и резултатите от класиранията.
За улеснение на родителите, за 2023 г. възможностите за кандидатстване по електронен път са увеличени на девет пъти през цялата година. Сроковете за кандидатстване, съгласно утвърдените графици на дейностите, може да намерите на линковете по-долу:
За детска градина - https://dgkazanlak.uslugi.io/lv/documents/garden/kazanlak/Grafik_2023.pdf
За детска ясла - https://dgkazanlak.uslugi.io/lv/documents/jasla/kazanlak/Grafik_2023.pdf
Напомняме на родителите, че всички регистрирани заявления през изминалата 2022 г. вече не са активни, затова е необходимо да бъдат регистрирани нови заявления за приемите през настоящата 2023 календарна година!
Системата за регистрация на заявления за електронен прием на деца ще бъде отворена до 15 януари 2023 г., включително, съгласно утвърдените графици на дейностите за прием през 2023 г. Резултатите от януарското класиране ще бъдат обявени на 17 януари 2023 г.