Започна записването в тазгодишния конкурс „Чудонемирчета“

Община Казанлък, фондация „Чудомир“ и Общинска библиотека „Искра“ за поредна година организират традиционния конкурс за изпълнение на хумористични творби „Чудонемирчета 2024”. Конкурсът ще се проведе на 30 март, от 10 ч., зала „Любомир Кабакчиев“ в сградата на Община Казанлък.
Според регламента на конкурса, участниците трябва да бъдат на възраст от 4 до 14 години. Те ще бъдат разпределени в 4 групи:
1 възрастова група – 4 - 6 години II възрастова група – 1 - 2 клас III възрастова група - 3 - 4 клас IV възрастова група – 5 - 8 клас.
Заявки за участие ще се приемат до 20 март, на e - mail – iskra_lib@abv.bg или в Детско-юношески отдел на библиотека „Искра”.
Хумористични литературни творби могат да бъдат проза, поезия. Участниците ще имат право да се явят само с една творба в съответния жанр, като времетраенето трябва да е до 3 минути.

В заявката за участие трябва да бъде упоменат името на детето, населеното място, от кое училище /читалище/ е, на каква възраст е участника, заглавие и автор на произведението, жанра (поезия или проза), времетраенето, художествения ръководител /преподавател/, е-mail на участника и телефон за връзка.
Повече информация на телефони 0431/63703, а след изтичането на крайния срок заявки няма да се приемат!