Верен приятел на в. „Трибуна Арсенал” е в неизвестност
От 13 юни вечерта няма връзка с Наско Несторов, един от най-верните приятели на в. „Трибуна Арсенал”, който години наред разпространява, напълно доброволно и безплатно, вестника в различни краища на Казанлък, дори пешком носи броеве на приятели в Крън и Енина. Благодарение на него много хора получаваха изданието директно в дома си, в офиса си или в магазина си. Неуморен, всеотдаен и верен приятел и съмишленик, с когото можеш да си говориш по всякакви теми.

За изчезването му съобщи неговият син Христо Несторов. По негова информация, Наско, който обичаше всеки ден да прави дълги разходки в далечни части на града, до различни населени места, а понякога и преходи в планината, е излязъл от дома си около 17 часа на 13 юни, преди да се разрази силната буря. Синът му заедно с негови приятели и с помощта на полицията са започнали да го издирват от сутринта на 14 юни, но телефонът му е изключен и никой от неговите близки не може да каже със сигурност накъде е тръгнал.

Всеки, който има нова иннформация за Наско Несторов, моля да се обади на неговия син Христо Несторов: тел. 0899066487, в Районното управление в Казанлък или просто да напише коментар в сайта zakazanlak.bg или в социалните мрежи.

Дано го открием жив и здрав!