На 30 септември 2023 г., събота, поради асфалтиране се въвежда временна организация на движението на ППС, като се забранява спиране, престой, паркиране и преминаване по бул. „Розова долина“ в участъка от кръстовището с бул. „23-ти пехотен Шипченски полк“ до кръстовището с ул. „Бачо Киро“ /кръговото кръстовище/. Срокът на действие на временната забрана е от 07.00 часа до 19:00 часа на 30.09.2023 г.


Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „Княз Александър Батенберг“ на изток и ул. „Христо Ботев“ на юг и на север към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

По ул. „Пейо Яворов“, в участъка от кръстовището с бул .„Розова долина“ до паркинга зад Универмага се въвежда временна организация на движението на ППС-та чрез забрана за спиране, престой, паркиране и преминаване.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“, ул.„Хаджи Димитър “ на юг към съществуващата улична мрежа.

По ул.„Цар Иван Шишман“ в участъка от кръстовището с ул.„Тонзос“ до кръстовището с бул. „Розова долина“, в посока изток - запад се въвежда се временна организация на движението на ППС чрез забрана за преминаване.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул. „Д-р Стамболски“ и ул. „Бачо Киро “, ул. „Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в града.

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул.„Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Сан Стефано“ до кръстовището с бул. „Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „Княз Александър Батенберг“ на изток и ул. „Христо Ботев“ на юг и север към съществуващата улична.

Затворено за преминаване на ППС ще бъде по ул. „Академик Петко Стайнов“ в участъка от кръстовището с бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището с бул. „Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ на изток и ул. „Христо Ботев“ на юг и север към съществуващата улична мрежа.