В първия брой за 2019-та на "Трибуната"

За впечатляващото си участие в първото по рода си международно изложение на фирми от отбранителната индустрия, проведено в Египет разказва в първия си брой за новата година вестникът, който чете Казанлък- " Трибуна Арсенал".

Новият 199 брой на фирменото издание предлага на читателите си и две интересин срещи с хора, намерили точното си място, в което да се чувстват полезнии разгърнат своя професионализъм- "Арсенал".

За новите неща, които ни носи новата 2019 година година, както и за допълнителните бонус почивни дни, които ще имаме заради различни празнични поводи, отвъд редовните отпуски, полезна информация за търсещите работа в "Арсенал", са друга част от темите в броя.

Интересен поглед към новата година, която по китайския календар е и последната от зодиакалния кръг- Годината на свинята и какво вещае тя, ще намерите на последната страница на вестника.

Ретроспективно и ЕКСПЕРТНО ЗА КАЗАНЛЪК за изминалата година е и обзорът на координатора на РАЦ към БАН в Казанлък Владимир Чучумишев, който ще прочете на стр.3.

Подробности и пълната онлайн версия на вестник " Трибуна Арсенал" ще намерите ТУК:http://www.zakazanlak.bg/archive/199.pdf