За втори път гост на празника на казанлъшкото село Шейново бе шеф-готвачът Иван Звездев. Любим готвач на българските домакини, преди всичко с лесните и достъпни традиционни български ястия, Иван Звездев този път приготви пиле с булгур по градинарски.

В населеното място се проведе и кулинарен фестивал, в който участваха пенсионерски клубове, училища, детски градини и читалища от целия Казанлъшки регион. Всички гозби бяха дегустирани и оценени от Звездев, а майсторите получиха грамоти и подаръци.


Шеф Звездев, споделил презгодините близо 5000 рецепти, гостува на казанлъшкото село през 2024 г. по повод на 140-годишнината на местното читалище „Освобождение-1884“. За стотиците шейновци и гости на празника неговото присъствие и тази година направи събитието още по-приятно. Кулинарният любимец нагости присъстващите с вкусна гозба и не пропусна да научи типични за района рецепти.