Теодора Белчева пое детска градина „Юрий Гагарин“

Теодора Белчева е новият директор на детска градина Номер 8 „Юрий Гагарин“. Днес, 1 септември, е първият работен ден на Теодора, чиято усмивка, ведрост и професионална вещина досега свързвахме с работата й в Община Казанлък като старши експерт „Образование“.

Теодора Белчева поема детското заведение след спечелен конкурс за длъжността. От 2004 до 2013 година тя е работила като детски учител в ЦДГ „Звънче“, от 2013 до назначаването й за директор е експерт по образованието в общинска администрация. Детското заведение, което тя ръководи от днес, се грижи за 180 деца, разпределени в 6 групи на територията на Казанлък и една група във филиала в село Розово.

С директор се поздрави и детска градина Номер 1 „Здравец“. Позицията се заема от Митра Николова, също след проведен конкурс за длъжността.

За третото детско заведение, за което Община Казанлък обяви конкурс за директор – детска градина Номер 15 „Звънче“, засега няма избран сред кандидатите за поста. Дългогодишен и много успешен директор на „Звънче“ е Дешка Карагенска.