СНЦ „Бъдеще за децата“ провежда единадесетата си „Акция Дядо Коледа“ Казанлъшкото СНЦ „Бъдеще за децата“ за пореден път организира „Акция Дядо Коледа 2023“, вече за единадесета година.
Вълшебните елхи на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са вече по местата си – във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/ и в магазин „Вимакс“ /посока с. Бузовград/.
„Елхите са специални. Те са украсени с коледни играчки и плик към тях. „Когато ги отворите ще прочетете истории на деца, с които работим. Специалните писма съдържат информация за нашите герои и семействата им и евентуален подарък, за който си мечтае. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им.
За нас е чест, че толкова години поред, тази кампания е част от Празниците и на наши приятели и съмишленици. Благодарим за доверието и подкрепата, на всички тях!“ – споделят от сдружението.
Тази година в кампанията са включени 183 „коледни приказки“. Акцията продължава до 15 декември. Всеки, който иска да влезе в обувките на Дядо Коледа и да усмихне деца и младежи, лишени от родителски грижи, деца в риск или неравностойно положение, може да се включи в кампанията