С тържество и футболен турнир полицията в региона отбелязва Архангеловден По повод 8-ми ноември - празник на Българската полиция, в Областната дирекция на МВР-Стара Загора ще се проведе тържество от 11 часа на 7 ноември пред сградата на дирекцията.
Тържеството ще започне с водосвет за здраве и благоденствие на състава, следва награждаване на служители на ОДМВР-Стара Загора за постигнати високи професионални резултати. Поздрав към служителите по повод празника ще отправят децата от четвърта група „Смехорани“ от ДГ№3 „Ян Бибиян“ в областния град.
За най-малките, на паркинга пред ОДМВР-Стара Загора, е предвидена възможност да разгледат полицейски автомобил и мотоциклет, ще могат да видят и полицейско куче.
По повод празника ще се проведе и турнир по футбол. В него ще участват отбори на ОДМВР-Стара Загора, Първо РУ-Стара Загора, РУ-Казанлък, РУ-Чирпан, два отбора на РДПБЗН, отбор на Затвора-Стара Загора и отбор на Община Стара Загора. Футболните срещи са с начален час 9 на 7 ноември на игрищата до плувния басейн в Стара Загора. Предвидено е награждаването да започне след 13 часа.